Förra helgen i bilder

En bildsammanfattning av förra helgen. (Känsliga personer varnas för döda saker.)


Helg = de enda dagar då jag hinner/orkar göra ordentlig frukost och äta den hemma istället för att äta någon tråkig macka på tåget.


Jag såg några (eller många) avsnitt av Battlestar Galactica.


Stackars Markus jobbade på lördagen, så jag åkte till in stan och vi åt lunch och sedan tog vi en titt på en utställningen 3 ton minidatorer på Gustavianum. Ganska kul att se.


Jag kan ha gjort ett litet nostalgiskt squee-ljud över floppyn.


Bara så att ni vet.


Efter att ha spanat på datorerna var Markus tvungen att gå tillbaka till jobbet och jag vandrade runt i resten av muséet. Även för flera hundra år sedan klottrade folk i sina föreläsningsanteckningar.Det fanns vikingahjälmar och döda grejer i burkar.


Jag kunde såklart inte låta bli att föreställa mig hur det skulle se ut när mumien vaknar och handen krälar iväg själv. (För det kommer att hända.)


Efter det låg jag på en bänk vid Fyrisån och jobbade, dvs. läste en bok jag skulle recensera. Haha. (Ute i god tid som vanligt, med deadline på måndagen.) Men det blev snabbt för varmt och jag hasade hemåt.


På söndagen lämnade jag Uppsala för att äta middag med familjen.


Och på väg hem igen filade jag på recensionen på tåget, lät mig distraheras av Instagram och förbannade att jag bara hade mobilkameran för världen var väldigt snygg just då. Regnväder med efterföljande solsken gör sig bra på bild.

4 reaktioner till “Förra helgen i bilder”

  1. Vilken rolig datorutställning! Den skulle jag bra gärna vilja gå på. Tänk att saker som var standard under vår barndom (disketten) numera finns på museum! Snacka om att man känner sig gammal då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *