Come to mama

Dagens materialism: jag gick in på LundeQ för att testpeta på några läsplattor och gick ut med ett par nya hörlurar. Jag har dreglat över snygga Urbanears ett antal gånger och besvikelsen var stor när jag provade ett par tokröda Plattan för ett tag sedan och tyckte att de var obekväma. Nu fick det bli svarta Tanto till reapris istället. På hemvägen hämtade jag dessutom min The Wire-box. Boxsommar, här kommer jag!

3 reaktioner till “Come to mama”

  1. Jag har också tänkt köpa ett par likadana Tanto. Jag har ett par röda Bagis sedan tidigare, har aldrig haft hörlurar som stänger ute allt annat ljud så bra förut. Kan knappt ha dem på mig när jag springer, för hjärtslagen hörs i öronen, har aldrig varit med om det förut :D

  2. Pål: Jag har faktiskt inte börjat titta än. Iiiik. Har flängt omkring för mycket. Men snart, hoppas jag!

    Sara: Haha, läskigt! Funderar på att skaffa sådana också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *