Tre dagar

Ungefär var tredje vecka är min helg tre dagar lång, som kompensation för helgjobb. Av någon anledning har jag fått för mig att dessa helger är magiska och ungefär en vecka långa. Av någon anledning brukar jag inbilla mig att jag ska hinna/orka/bry mig om att storstäda, fixa till trädgården, umgås med folk, läsa tio böcker, se tio filmer, skriva tio blogginlägg, laga femton matlådor, ta hand om högen av dåliga samveten och typ vandra runt halva jorden på dessa tre dagar. Ni fattar. Right.


Hur som helst, på fredagen gick jag till Fyrishov och simmade, vilket var hur skönt som helst, mycket tack vare att det var så lite folk att jag fick en bana för mig själv. På kvällen var jag på bio med GWU och såg Snow White and the Huntsman, som överraskade mig med att vara riktigt jävla skitsnygg.


I övrigt läste jag en och en halv roman (Vuxenböcker, ojoj! Bokcirkelböcker som jag läser i god tid, ojoj!), såg en till film med Markus (Source Code, som startade bra men sedan bara gick utför), tvättade, pysslade en del med Kontrast, yogasprattlade, dödade några dåliga samveten men verkligen inte alla och ägnade mig åt den sköna konsten att slösurfa. Och det är också ok.

1 reaktion till “Tre dagar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *